Incuba Dones Barcelona al 25è aniversari del Consell de les Dones de Sant Martí

Obrim inscripcions per la segona edició d’Incuba Dones Barcelona
febrero 27, 2018
Estem d’ignauguració! Incuba Dones BCN
marzo 15, 2018

Incuba Dones Barcelona al 25è aniversari del Consell de les Dones de Sant Martí

L’acte central del Dia Internacional de les Dones a Sant Martí es va celebrar el matí del diumenge, 11 de març. La plaça de Can Ricart va acollir el 25è aniversari del Consell de Dones de Sant Martí, el primer que es va crear a la ciutat. Va ser un acte organitzat pel mateix Consell de Dones, la Taula Eix Pere IV i Apropem-nos.

“No només ha estat una jornada informativa i reivindicativa, sinó també lúdica i de cooperació.”

Incuba Dones Barcelona 2018 (projecte de Fundació Utopia-BsF, amb la col.laboració de Fundació Gentis i Secot , finanaçat per l’Ajuntament de Barcelona) també hi va ser present.

Us deixem amb el testimoni d’aquesta jornada de difusió de programa Incuba Dones Barcelona 2018, on hem compartit espai amb altres entitats del sector social que desenvolupen programes per a la igualtat de gènere, la inclusió i la solidaritat.

Finalment, volem dir que no només ha estat una jornada informativa i reivindicativa, sinó també lúdica i de cooperació. Hi havia diferents llocs per poder vendre productes artesans i de segona mà, representacions de ball africà, música i moltes coses més. Un dia per recordar!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *