Us presentem la 2a edició d’Incuba Dones Barcelona!

Estem d’ignauguració! Incuba Dones BCN
marzo 15, 2018
Incuba Dones Barcelona a la ràdio
mayo 16, 2018

Us presentem la 2a edició d’Incuba Dones Barcelona!

El passat dijous 15 de març es va presentar el projecte Incuba Dones BCN, un projecte social d’emprenedoria per a dones organitzat per la Fundació Utopia-bsf. Aquesta n’és la segona edició i compta amb la participació d’una quinzena de barcelonines que milloraran la seva ocupabilitat havent finalitzat la seva participació en el projecte.

Mónica López, tutora del grup, va ser l’encarregada d’obrir l’acte donant la benvinguda a les persones assistents. Seguidament, la responsable tècnica del projecte, va explicar els objectius principals del programa.

Ana González, responsable del programa Labora, va definir els línies estratègiques del mateix, seguida de la intervenció de l’Esther Adrover, responsable territorial de Gentis Barcelona, entitat que ens cedeix l’espai.

Per la seva banda, la responsable pedagògica, Lilian Canté, va presentar els antecedents del projecte amb la seva experiència a Guatemala, Marroc i Uruguai.

A l’acte també hi va assistir un representant de SECOT, l’Associació de Voluntariat Sènior de Barcelona, el docent de l’àrea d’emprenedoria del programa, Gaspar Tàrrida, i David Gonzàlez, tècnic d’acció al territori de BCN Activa.

La segona edició del projecte Incuba Dones BCN es posarà en marxa aquest dijous amb una sessió d’emprenedoria i gestió emocional i s’allargarà fins el proper 15 de novembre. Les sessions són els dijous de 9.30h a 13.30h als instal·lacions de Gentis del carrer Vilardell, 29.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *