Incuba Dones Barcelona a la ràdio

Us presentem la 2a edició d’Incuba Dones Barcelona!
marzo 22, 2018

Incuba Dones Barcelona a la ràdio

El passat dia 14 de maig, la coordinadora del projecte Incuba Dones Bcn, Mònica López, va participar al programa de ràdio 1mysolution. Aquest programa està dirigit al comerç, la petita i mitjana empresa i a les persones emprenedores.

Durant la sessió es va fer difusió del projecte dels seus objectius, la metodologia inclusiva, creativa i innovadora en la qual es basa, la formació que rep l’alumnat i les expectatives laborals de les participants. També, es va ficar de manifest l‘augment de l’emprenedoria social femenina, que ha augmentat en els últims dos anys un 10%, tot i que encara estem per sota de la mitjana europea.

Així, mateix es va mencionar la importància de reduir la bretxa de gènere, la qual hi ha disminuït en aquest periode un 6.5%.L’entrevista també conté informació sobre el treball en xarxa que es fa al territori d’incidència i d’altres projectes emprenedors que duguem a terme en països del Sud, en el marc de la cooperació internacional, com són Guatemala, Marroc i Uruguai.

 

La fi última d’Incuba és facilitar l’accés a l’educació a dones d’escassos recursos econòmics, millorant la seva ocupabilitat i visibilitzant la dona com a generadora de recursos comunitaris i subjecte actiu del seu procés de canvi social, cercant la reducció de les desigualtats.

Cal mencionar, que la formació rebuda està basada en termes d’economia social i solidària, comerç just, perspectiva de gènere, interculturalitat, entre d’altres.

Podcast: http://radiokanalbarcelona.com/podcast/

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *