Incuba Dones Barcelona és un projecte d’intervenció social per la millora de la convivència ciutadana i la cohesió social i que fomenta l’emprenedoria social femenina i l’autoocupació.

Aquesta acció, de 400 hores, ofereix un espai de formació i creixement d’idees emprenedores de caràcter comunitari, controlat i protegit, per a que dones d’escàs poder adquisitiu de diferent precedència i nacionalitat puguin construir la seva pròpia iniciativa comunitària, promocionant la interculturalitat i l’auto-ocupació dels col·lectius més vulnerables.

Per fer-ho,el projecte ha creat una formació de qualitat, a través de la potenciació de l’acció comunitària, dels talents personals, l’empoderament i la creativitat, així com oferir les eines adequades per crear el seu projecte comunitari, la recerca de finançament i sostenibilitat de la iniciativa.

Beneficiàries:

Aquesta acció està dirigida a dones d’escàs poder adquisitiu, de diferents procedències i orígens culturals, residents a la ciutat de Barcelona, amb capacitat de lideratge i motivació per formar-se en participació social i enfortiment comunitari a través de l’auto-ocupació i l’emprenedoria comunitària. Per poder accedir a la formació les candidates hauran de complir els requisits següents:

  •  Ser dones majors d’edat residents a Barcelona
  •  Tenir un projecte emprenedor.
  •  Domini del català o castellà.
  •  Assistència mínima del 80% de les sessions.

Per tal de difondre la formació, s’han preparat els següents materials

Incuba BCN 2018

Les persones que vulguin inscriure’s a Incuba Dones Barcelona han d’omplir el formulari de contacte que trobaran a continuació. Les persones organitzadores del projecte es posaran en contacte amb les participants per poder realitzar una entrevista personal abans de començar el curs.

Amb la col·laboració de: