Incuba Uruguai és un projecte destinat a oferir un espai de creixement protegit i controlat per tal que emprenedors/es, especialment joves i dones, puguin construir la seva pròpia empresa amb el suport d’empreses ja consolidades (tant catalanes com uruguaianes), fer-la perdurable en el temps i promoure el desenvolupament sostenible del territori d’incidència.

La incubadora que presentem, així com la xarxa que es crea per fer-la possible és innovadora i es presenta com una alternativa nova a la manera de fer cooperació Internacional. La proposta parteix de la base de l’intercanvi i la cooperació real entre països, donant especial rellevància al binomi, col·laboració Sud-Nord/ Nord-Sud.

Les bones pràctiques i experiències d’èxit dels empresaris catalans poden servir als nous empresaris uruguaians, així com les maneres de fer creatives i les noves planificacions de futur en l’escenari econòmic i social mundial actual, seran útils i productius per a les empreses catalanes, que solidàriament volen apostar per conèixer i col·laborar en aquest projecte. El projecte Incuba Uruguai, inclou la formació de 400 hores en Emprenedoria i Pla d’Empresa, tutories empresarials online i intercanvi formatiu i vivencial entre ambdós països.

La difusió del projecte Incuba Uruguai s’ha realitzat a través de diferents agents socials del territori, tant a Uruguai com a Catalunya

Incuba Uruguai es desenvolupa des de l’any 2014. Si voleu conèixer les accions dutes a terme en les dues edicions anteriors, trobareu tota la informació a la memòria corresponent.

Amb la col·laboració de: